חומרים:
8 פילטים של דג, עדיף הליבוט, כל אחד במשקל 200 גרם
4 כפות חרדל
2 כפות חרדל גרגרים
1/4 כוס (100 גרם) דבש
4 כפות מיץ לימון
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול
1 גביע דנונה
מלח ופלפל שחור גרוס גס
ענפי תימין
אופן ההכנה:
מערבבים את שני מיני החרדל עם הדבש והלימון.
מורחים על הפילטים של הדג משני הצדדים.
מניחים בתבנית חסינת אש ומשהים כרבע שעה.
מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והדנונה עם מלח ופלפל.
יוצקים על הדגים.
מפזרים מעל ענפי תימין.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
צילום:מוטי פישביין