סביצ'ה אינטיאס

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות, זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגורט עיזים

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות, זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגורט עיזים.

חומרים ל- 5 סועדים:
פילה אינטיאס (נקי) 450 גר' פרוס לפרוסות (2 ס"מ)
עגבניות תמר – 5 יח' מגורדות בפומפייה ומסננים (להוצאת המים)
צ'ילי חריף (לא חייבים) קצוץ –לפי הטעם
שיני שום – 1-2 יח', כתוש
שמן זית – 250 מ"ל
מיץ לימון סחוט טרי (חצי לימון למנה)
זיתי קלמטה (מגולענים)- 25 יח', קצוץ גס
עלי אורגנו טריים -6 עד 9 יח'
יוגורט עיזים (סמיך) 200 מ"ל

אופן ההכנה:
סלסה עגבניות – מערבבים את העגבניות עם השום, פלפל צ'ילי חריף, מעט שמן זית, מלח.
מניחים את פרוסות הדג בצלחת מתבלים עם מעט מלח, שמן זית ומיץ לימון (לפי הסדר).
מפזרים בנקודות את הסלסה עגבניות ויוגורט.
מפזרים את זיתי הקלמטה ועלי אורגנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר