4 מנות
מצרכים:
1 מנגו בשל חתוך לקוביות
כף שטוחה תבלין "רוח הרים" (תערובת עשבי תיבול ארומטית עם לוונדר) – או תבלין דומה
1/2 כוס יין לבן
4 פילה דג ים טרי (מומלץ לברק/בס/דניס)
2 כפות שמן לטיגון
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
שמים בקערה את המנגו ו"רוח הרים" – משרים לשעתיים.
מחממים מחבת, מוסיפים את המנגו עם "רוח הרים" ויין לבן.
מצמצמים את הנוזלים לכמה דקות .
מטגנים את הדג דקה לכל צד על להבה גבוהה (קודם את הצד של העור ואח"כ צד שני).
מעבירים לתבנית אפייה ל- 6 דקות על חום גבוה 250 מעלות.
מסדרים בכלי הגשה ומפזרים את המנגו מעל.
בוסתן אברהם: חבילות שי * תבליני בוסתן גליליים * חליטות ותה צמחים * קונפיטורות * שמן זית משובח * דבש גלילי * יינות מיקבי הצפון * פירות יבשים
חנות המפעל: היוצרים 4, א.ת. צפוני נהריה, הזמנות: 1-700-500-567
[email protected]