סלט בורגול קייצי עם רימונים תמרים ונענע

חומרים ל- 4 סועדים:200 גרם בורגול גס צרור נענע שטופהצרור פטרוזיליה שטופה2 רימונים שהוצאנו מהם את הגרעינים1 כף שמן זית1 מיץ מלימון סחוט8 תמר מג'הול ללא גרעינים חתוך לקוביות1 קורט מלח1 קורט פלפלאופן ההכנה:לוקחים את הבורגול, שופכים לתוך מגש, ומנקים אותו.לאחר מכן שופכים לתוך קערה, מכסים במים פושרים ושופכים לתוך מסננת.חוזרים על התהליך מספר פעמים עד שהבורגול נקי.לאחר מכן שמים את הבורגול בתוך קערה, מכסים במים פושרים ומשאיריםלכחצי שעה עד להתרככות הבורגול.מוציאים את הבורגול לאחר שסיננו אותו מהמים לתוך קערה..קוצצים את הנענע והפטרוזיליה.מוסיפים לתוך הקערה עם הבורגול ביחד עם קוביות התמרים וגרעיני הלימון. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל.מערבבים.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

חומרים ל- 4 סועדים:
200 גרם בורגול גס
צרור נענע שטופה
צרור פטרוזיליה שטופה
2 רימונים שהוצאנו מהם את הגרעינים
1 כף שמן זית
1 מיץ מלימון סחוט
8 תמר מג'הול ללא גרעינים חתוך לקוביות
1 קורט מלח
1 קורט פלפל

אופן ההכנה:
לוקחים את הבורגול, שופכים לתוך מגש, ומנקים אותו.
לאחר מכן שופכים לתוך קערה, מכסים במים פושרים ושופכים לתוך מסננת.
חוזרים על התהליך מספר פעמים עד שהבורגול נקי.
לאחר מכן שמים את הבורגול בתוך קערה, מכסים במים פושרים ומשאירים
לכחצי שעה עד להתרככות הבורגול.
מוציאים את הבורגול לאחר שסיננו אותו מהמים לתוך קערה.
.קוצצים את הנענע והפטרוזיליה.
מוסיפים לתוך הקערה עם הבורגול ביחד עם קוביות התמרים וגרעיני הלימון. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל.
מערבבים.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר