צלעות טלה בדבש תמרים

חומרים ל- 2 סועדים:קרה צלעות טלה נקי (לבקש מהקצב)פלפלדבש תמריםרוזמריןשמן זיתאופן ההכנה:עוטפים את עצמות הטלה בנייר כסף למנוע השחמה.את הבשר עוטפים בדבש תמרים בכמות נדיבה. מתבלים בפלפל שחור, רוזמרין קצוץ ושמן זית.מכניסים לתנור לכ- 20 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר שמוציאים מהתנור מסירים את נייר הכסף ופורסים בין העצמות.הגשה: מסדרים במרכז הצלחת כ- 4 צלעות בצורת פירמידה.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

חומרים ל- 2 סועדים:
קרה צלעות טלה נקי (לבקש מהקצב)
פלפל
דבש תמרים
רוזמרין
שמן זית

אופן ההכנה:
עוטפים את עצמות הטלה בנייר כסף למנוע השחמה.
את הבשר עוטפים בדבש תמרים בכמות נדיבה.
מתבלים בפלפל שחור, רוזמרין קצוץ ושמן זית.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
לאחר שמוציאים מהתנור מסירים את נייר הכסף ופורסים בין העצמות.

הגשה:
מסדרים במרכז הצלחת כ- 4 צלעות בצורת פירמידה.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר