חומרים ל- 4 סועדים:
4 שוקי עוף
2 כפות דבש
2 כפות סויה
1 כפית פפריקה מעושנת
קורט פלפל שחור
1 שן שום כתוש
2 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
רימון אחד שהוצאנו ממנו את הגרגרים
2 עלי טימין
אופן ההכנה :
בתוך סיר קטן מחממים את הדבש עד להיווצרות נוזל.
מורידים מהאש.
מוסיפים את הסויה, שום, פפריקה ועלי טימין.
מערבבים היטב עד להיווצרות מרינדה אחידה .
מניחים את השוקיים בתוך תבנית.
מורחים במרינדת הדבש והסויה.
מוסיפים את גבעולי הסלרי.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות לפרק זמן של 45 דקות.
אופן הגשה:
מניחים את השוקיים בצלחת הגשה.
שופכים מלמעלה את גרגרי הרימון.
מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים