סלט רשאד ורימונים

סלט מסעיר שמרענן את החך, נהדר כתוספת. הרשאד הוא ירק חריף, עם טעם של צנונית, המופיע בשווקים מראש השנה ובכל החורף.

סלט מסעיר שמרענן את החך, נהדר כתוספת. הרשאד הוא ירק חריף, עם טעם של צנונית, המופיע בשווקים מראש השנה ובכל החורף.

חומרים ל- 6 מנות:
2 צרורות של רשאד טרי
2 צרורות של בצל ירוק
2 רימונים גדולים, מפורקים
– או 200 גרם גרגרי רימון
50 גרם אגוזי מלך קלופים
6 כפות שמן זית משובח
6 כפות מיץ לימון טרי
מלח גס
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:
משרים את הרשאד במי מלח, שוטפים במים נקיים ומנערים מהמים.
חותכים גס, ממש כמה אבחות בודדות של הסכין.
חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות באורך ארבעה סנטימטרים,
את החלק הלבן שומרים לשימוש אחר.
קולים את האגוזים על מחבת יבשה וממליחים קצת.
מערבבים את מיץ הלימון בשמן הזית, רוטב הצ'ילי והסלט עצמו.
מוסיפים את הרימונים והאגוזים.
מערבבים בקלילות ועדינות, לא להכביד על הירקות.
מגישים כתוספת או כסלט מרכזי לשולחן. בארוחות חלביות נהדר להוסיף גם גבינה בולגרית מפוררת.

צחי בוקששתר הוא שף מסעדת Black Bar 'n' Burger הירושלמית הכשרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר