תפוחים מתוקים של סבתא

מצרכים:8 תפוחים ירוקים גרנד אלכסנדר 1 כוס יין אדום מתוק 2 כפיוית קינמון 50 גר' צימוקים 100 גר' דבש דבורת התבור 50 גר' אגוזים שבורים מעט מרגרינה אופן ההכנה: מוציאים את ליבת התפוחים. מערבבים את הדבש, קינמון, צימוקים, אגוזים ויין יחד עד להשגת תערובת אחידה. מניחים את התפוחים בתבנית אפיה משומנת כאשר הפתחים כלפי מעלה. ממלאים את ליבות התפוחים בתערובת. את שארית התערובת יוצקים על התפוחים. אופים בחום בינוני למשך כ- 20 דקות. מגישים חם. "דבורת התבור"- מרכז מבקרים בשדמות דבורה המקיים לקראת חגי תשרי, במהלך כל ימות השבוע, כולל שבת, "פסטיבל דבש". במסגרתו יערכו סיורים הכוללים ביקור במכון רדיית דבש, ביקור במצפה דבורים, אולם גידול אלפי פקעות משי ויצירה לילדים.

מצרכים:
8 תפוחים ירוקים גרנד אלכסנדר
1 כוס יין אדום מתוק
2 כפיוית קינמון
50 גר' צימוקים
100 גר' דבש דבורת התבור
50 גר' אגוזים שבורים
מעט מרגרינה

אופן ההכנה:
מוציאים את ליבת התפוחים.
מערבבים את הדבש, קינמון, צימוקים, אגוזים ויין יחד עד להשגת תערובת אחידה.
מניחים את התפוחים בתבנית אפיה משומנת כאשר הפתחים כלפי מעלה.
ממלאים את ליבות התפוחים בתערובת.
את שארית התערובת יוצקים על התפוחים.
אופים בחום בינוני למשך כ- 20 דקות.
מגישים חם.

"דבורת התבור"- מרכז מבקרים בשדמות דבורה המקיים לקראת חגי תשרי, במהלך כל ימות השבוע, כולל שבת, "פסטיבל דבש". במסגרתו יערכו סיורים הכוללים ביקור במכון רדיית דבש, ביקור במצפה דבורים, אולם גידול אלפי פקעות משי ויצירה לילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר