סלט שעועית ירוקה על עלי וייסבראטן, עגבניות מיובשות ושקדים

רכיבים ל- 4 מנות:400 גרם וייסבראטן "אדום אדום"שמן זית מלח גס פלפל גרוס לסלט: 400 גרם שעועית ירוקה טרייה 3/4 כוס עגבניות שרי מיובשות גרידת לימון מלימון אחד 100 גרם שקדים מולבנים חצויים 1 חבילת עלי רוקט 4 כפות שמן זית מלח ופלפל גרוס אופן ההכנה: את נתח הוייסבראטן פורסים לפרוסות דקיקות.משטחים בעזרת הסכין או פטיש שניצלים.מורחים את הפרוסות בשמן זית מצדן העליון, ממליחים ומפלפלים.בקערה, מניחים את כל חומרי הסלט, מתבלים ומניחים על 4 צלחות סלט.מחממים היטב מחבת פסים ומושחים במעט שמן זית. צורבים את הנתחים בזריזות משני צדיהם – אין צורך לטגן יתר על המידה. ברגע שהצבע משתנה הופכים מיד ולאחר כ- 20 שניות מניחים על הסלט. מגישים מייד.הערה:חשוב מאוד להכין את הסלט ולהניח בצלחת לפני צריבת הבשר.על הבשר להיות מוגש ממש עם צאתו מהמחבת.צילום: דניאל לילה

רכיבים ל- 4 מנות:
400 גרם וייסבראטן "אדום אדום"
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס

לסלט:
400 גרם שעועית ירוקה טרייה
3/4 כוס עגבניות שרי מיובשות
גרידת לימון מלימון אחד
100 גרם שקדים מולבנים חצויים
1 חבילת עלי רוקט
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
את נתח הוייסבראטן פורסים לפרוסות דקיקות.
משטחים בעזרת הסכין או פטיש שניצלים.
מורחים את הפרוסות בשמן זית מצדן העליון, ממליחים ומפלפלים.
בקערה, מניחים את כל חומרי הסלט, מתבלים ומניחים על 4 צלחות סלט.
מחממים היטב מחבת פסים ומושחים במעט שמן זית.
צורבים את הנתחים בזריזות משני צדיהם – אין צורך לטגן יתר על המידה.
ברגע שהצבע משתנה הופכים מיד ולאחר כ- 20 שניות מניחים על הסלט.
מגישים מייד.

הערה:
חשוב מאוד להכין את הסלט ולהניח בצלחת לפני צריבת הבשר.
על הבשר להיות מוגש ממש עם צאתו מהמחבת.

צילום: דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר