רול אנטריקוט במילוי טלה

חומרים:400 גרם אנטריקוט מיושן 200 גרם בשר טחון 50 גרם שומן כבש 1 בצל סגול קצוץ 4 יח' פטריות פורטובלו צלויות וחתוכות לרצועות חופן פטרוזיליה קצוצה רבע כוס שמן זית מלח גספלפל שחור גרוס לקישוט:1 טורטייה אופן ההכנה:תחילה פורסים את האנטריקוט למניפה דקה.עוטפים בניילון הפרדה ומשטחים בעזרת פטיש שניצל.בקערה מערבבים יחד את הבשר טחון שומן הכבש, הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הסגול.מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.על גבי מניפת האנטריקוט משטחים את הבשר ובמרכזו מניחים רצועות של פורטובלו. מגלגלים בעזרת ניילון נצמד לרול.סוגרים ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.מוציאים מהמקפיא ופורסים למדליונים.מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את המדליונים מכל הצדדים.את הטורטייה פורסים לרצועות.מגלגלים מסביב לפורמה ואופים כדקה.להגשה: מניחים מדליון אחד על גבי חישוק טורטייה ומגישים כטאפס פתיחה.השף מיקי סויסה (32), בוגר 'תדמור', התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום הוא מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

חומרים:
400 גרם אנטריקוט מיושן
200 גרם בשר טחון
50 גרם שומן כבש
1 בצל סגול קצוץ
4 יח' פטריות פורטובלו צלויות וחתוכות לרצועות
חופן פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לקישוט:
1 טורטייה

אופן ההכנה:
תחילה פורסים את האנטריקוט למניפה דקה.
עוטפים בניילון הפרדה ומשטחים בעזרת פטיש שניצל.
בקערה מערבבים יחד את הבשר טחון שומן הכבש, הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הסגול.
מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
על גבי מניפת האנטריקוט משטחים את הבשר ובמרכזו מניחים רצועות של פורטובלו. מגלגלים בעזרת ניילון נצמד לרול.
סוגרים ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
מוציאים מהמקפיא ופורסים למדליונים.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את המדליונים מכל הצדדים.
את הטורטייה פורסים לרצועות.
מגלגלים מסביב לפורמה ואופים כדקה.

להגשה:
מניחים מדליון אחד על גבי חישוק טורטייה ומגישים כטאפס פתיחה.

השף מיקי סויסה (32), בוגר 'תדמור', התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום הוא מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר