פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן

חומרים לזוג:2 יח' פילה מדניס טרי 2 יח' שורש סלרי 2 יח' שורש פטרוזיליה 2 יח' גזר 1 בצל בינוני 5 שיני שום שלמות 2 כוסות יין לבן 1 לימון פרוס מלח גס פלפל שחור גרוס חצי כוס שמן זית חופן פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:את ירקות השורש מקלפים וחותכים לרצועות עבות מעט.מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הירקות מעט.מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש.מוסיפים במידת הצורך ציר ירקות ומבשלים עד לריכוך של הירקות .מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים חמש דקות נוספות.את פילה הדניס מתבלים במלח גם פלפל שחור גרוס ושמן זית וצורבים על גבי מחבת או מכניסים לתנור ל- 8 דקות בחום של 180 מעלות.להגשה: במרכז הצלחת מניחים מירקות השורש, ומעל מניחים את פילה הדניס.השף מיקי סויסה (32) בוגר 'תדמור' התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

חומרים לזוג:
2 יח' פילה מדניס טרי
2 יח' שורש סלרי
2 יח' שורש פטרוזיליה
2 יח' גזר
1 בצל בינוני
5 שיני שום שלמות
2 כוסות יין לבן
1 לימון פרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חצי כוס שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
את ירקות השורש מקלפים וחותכים לרצועות עבות מעט.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הירקות מעט.
מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש.
מוסיפים במידת הצורך ציר ירקות ומבשלים עד לריכוך של הירקות .
מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים חמש דקות נוספות.
את פילה הדניס מתבלים במלח גם פלפל שחור גרוס ושמן זית וצורבים על גבי מחבת או מכניסים לתנור ל- 8 דקות בחום של 180 מעלות.

להגשה:
במרכז הצלחת מניחים מירקות השורש, ומעל מניחים את פילה הדניס.

השף מיקי סויסה (32) בוגר 'תדמור' התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר