אוכף טלה במילוי בשר ופירות יבשים

חומרים:1 אוכף טלה (לבקש מהקצב לפתוח למילוי רולדה) 400 גרם בשר טחון 2 י"ח בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 50 גרם משמש מיובש קצוץ50 גרם שזיף מיובש קצוץחופן צנוברים קלויים חופן פטרוזיליה קצוצה מלח גס פלפל שחור גרוס 1 כפית בהרט שמן זית לפי צורך אופן ההכנה: מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל מעט.מוסיפים את השום והבצל, ומבשלים עד שצבעו של הבשר הופך להיות אפור. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ובהרט,.מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה והצנוברים, המשמש והשזיף.מערבבים היטב ומניחים בצד לקירור.פורסים את הכתף על משטח עבודה ומשטחים מעל את מלית הבשר .מגלגלים לרולדה וקושרים בעזרת חוט שיכול להיכנס לתנור.על גבי מחבת רחבה מחממים שמן זית וצורבים את רול הכתף מכל הצדדים.עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך שעה ורבע. מוציאים, מסירים את נייר האלומיניום, ומחזירים לתנור ל- 15 דקות נוספות. פורסים לפרוסות עבות מעט, ומגישים.שף מיקי סויסה (32) בוגר 'תדמור' התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

חומרים:
1 אוכף טלה (לבקש מהקצב לפתוח למילוי רולדה)
400 גרם בשר טחון
2 י"ח בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
50 גרם משמש מיובש קצוץ
50 גרם שזיף מיובש קצוץ
חופן צנוברים קלויים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כפית בהרט
שמן זית לפי צורך

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל מעט.
מוסיפים את השום והבצל, ומבשלים עד שצבעו של הבשר הופך להיות אפור.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ובהרט,.
מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה והצנוברים, המשמש והשזיף.
מערבבים היטב ומניחים בצד לקירור.
פורסים את הכתף על משטח עבודה ומשטחים מעל את מלית הבשר .
מגלגלים לרולדה וקושרים בעזרת חוט שיכול להיכנס לתנור.
על גבי מחבת רחבה מחממים שמן זית וצורבים את רול הכתף מכל הצדדים.
עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך שעה ורבע.
מוציאים, מסירים את נייר האלומיניום, ומחזירים לתנור ל- 15 דקות נוספות.
פורסים לפרוסות עבות מעט, ומגישים.

שף מיקי סויסה (32) בוגר 'תדמור' התגורר שנים בספרד וניהל שם את מסעדת The Wrap המצליחה. כיום מרצה על המטבח הספרדי ב'תדמור'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר