קרפצ'יו סינטה בשקדים ורימונים

רכיבים:חצי קילו סינטה משובחת ומיושנת, פרוסה לפרוסות דקיקותמיץ מלימון גדול3 כפות חומץ שמפנייה3 כפות שמן זיתחופן שקדים קלויים קלותמיץ משני רימונים מצומצמים עד לרמת סירופגרגרי רימון מרימון אחד2 שיני שום כתושותחצי צרור עירית קצוצהמלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:לוקחים את פרוסות הנתח, מדקקים את הפרוסות בין שני ניירות אפיה משומנים בשמן זית, ע"י פטיש קרפצ'יו.מפרידים את הפרוסות מהנייר, ומעבירים את הפרוסות הדקיקות לצלחת ההגשה.מתבלים לפי סדר: מלח, פלפל, מיץ לימון, מיץ רימונים מצומצם.מפזרים מעל כל צלחת גרגרי רימונים ושקדים קלויים, עירית קצוצה, ומזלפים שמן זית בפינות הצלחת (שייזל לכיוון האמצע) ומגישים.

רכיבים:
חצי קילו סינטה משובחת ומיושנת, פרוסה לפרוסות דקיקות
מיץ מלימון גדול
3 כפות חומץ שמפנייה
3 כפות שמן זית
חופן שקדים קלויים קלות
מיץ משני רימונים מצומצמים עד לרמת סירופ
גרגרי רימון מרימון אחד
2 שיני שום כתושות
חצי צרור עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
לוקחים את פרוסות הנתח, מדקקים את הפרוסות בין שני ניירות אפיה משומנים בשמן זית, ע"י פטיש קרפצ'יו.
מפרידים את הפרוסות מהנייר, ומעבירים את הפרוסות הדקיקות לצלחת ההגשה.
מתבלים לפי סדר: מלח, פלפל, מיץ לימון, מיץ רימונים מצומצם.
מפזרים מעל כל צלחת גרגרי רימונים ושקדים קלויים, עירית קצוצה, ומזלפים שמן זית בפינות הצלחת (שייזל לכיוון האמצע) ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר