מרכיבים:
2.5 ק"ג סטייק או בשר כתף, פרוס לפרוסות של 90-120 גרם
3 בצלים פרוסים לטבעות
50 גרם קמח מושחם
2.5 כוסות ציר בקר
2.5 כוסות בירה כהה
זר צמחי תבלין טריים (קורנית, פטרוזיליה, רוזמרין, עלי דפנה וכו')
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה:
במחבת ברזל עמוק, מתבלים ומשחימים את הבשר משני צדדיו.
מוציאים את הבשר ומשחימים את הבצל בנוזלים שנותרו במחבת.
מסדרים את פרוסות הבשר והבצל בתבנית צלייה.
מערבבים את הקמח המושחם עם ציר הבקר, מוסיפים את הבירה, וצמחי התבלין ויוצקים לתבנית.
מכסים את התבנית וצולים למשך שעה וחצי.
מסננים את הרוטב למחבת ומצמצמים אותו.
יוצקים את הרוטב על הבשר בטרם ההגשה.