בחושה דבש קלאסית בציפוי אייסינג

מתכון ל- 2 תבניות אינגליש קייק רכיבים :1/2 כוס שמן קנולה1 כוס סוכר1 כוס דבש2 ביצים מס' 1120 גרם חמאה/מרגרינה מומסת פושרת2 וחצי כוסות קמח מנופה1 כפית אבקת אפייה1 כפית סודה לשתייה1 כף קינמון1/2 כפית אגוז מוסקט טחון1/4 כפית ג'ינג'ר טחון1/4 כפית פלפל שחור אנגלי טחון1 כף קקאו כהה1 כוס קפה שחור חםלאייסינג: 1 חלבון1 כוס אבקת סוכרמעורבבים עד למרקם חלק ונוזלי (להכין ברגע השימוש ולא לפני).אופן ההכנה:לחמם תנור ל- 175 מעלות.בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן, סוכר, דבש, ביצים וחמאה/מרגרינה מומסת.לערבב כ- 5 דקות. לנפות חומרים יבשים ולהוסיף למיקסר לערבב כדקה, ולהוסיף את הקפה השחור באיטיות.למזוג את המסה לתבניות ולאפות בתנור חם כ- 35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.לקרר לחלוטין את העוגה ולפני ההגשה.בעזרת כפית או שק זילוף לקשט עם האייסינג על העוגה.

מתכון ל- 2 תבניות אינגליש קייק

רכיבים :
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
2 ביצים מס' 1
120 גרם חמאה/מרגרינה מומסת פושרת
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כף קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית פלפל שחור אנגלי טחון
1 כף קקאו כהה
1 כוס קפה שחור חם

לאייסינג:
1 חלבון
1 כוס אבקת סוכר
מעורבבים עד למרקם חלק ונוזלי (להכין ברגע השימוש ולא לפני).

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן, סוכר, דבש, ביצים וחמאה/מרגרינה מומסת.
לערבב כ- 5 דקות.
לנפות חומרים יבשים ולהוסיף למיקסר לערבב כדקה, ולהוסיף את הקפה השחור באיטיות.
למזוג את המסה לתבניות ולאפות בתנור חם כ- 35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לקרר לחלוטין את העוגה ולפני ההגשה.
בעזרת כפית או שק זילוף לקשט עם האייסינג על העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר