בחושה דבש שזיפים ושטרוייזל

מתכון ל- 2 תבניות אינגליש קייקרכיבים לעוגה:1 ורבע כוסות סוכר50 גרם דבש גלילי1 כוס שמן קנולה2 ביצים מס' 12 כוסות קמח מנופה1 כפית אבקת אפייה1 כפית סודה לשתייה1 כפית קינמוןקורט מלח1 קופסת שזיפים משומרים (500 גרם)1/4 כוס מיץ שזיפים מהקופסה הנ"ל1 כף ברנדירכיבים לשטרוייזל:100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות1/2 כוס סוכר3/4 כוס קמח1/2 כוס אבקת שקדים1 כפית קינמוןאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 175 מעלות.במיקסר עם וו גיטרה לערבב את השמן, הסוכר, הדבש והביצים כ- 5 דקות.לנפות את החומרים היבשים לקערה ולהוסיף למסה.לערבב כדקה.לסנן את השזיפים מקופסת השימורים ולשמור את הנוזל.לשקול מהנוזל את הכמות הרצויה.לערבב עם ברנדי ולהוסיף למיקסר.לערבב כדקה.לגלען את השזיפים ולחתוך לקוביות.לקפל למסה.למזוג לתבניות אינגליש קייק. במעבד מזון לערבב את כל חומרי השטרוייזל ולפזר על הבחושות.לאפות בתנור חם כ- חצי שעה או עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה.

מתכון ל- 2 תבניות אינגליש קייק

רכיבים לעוגה:
1 ורבע כוסות סוכר
50 גרם דבש גלילי
1 כוס שמן קנולה
2 ביצים מס' 1
2 כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 קופסת שזיפים משומרים (500 גרם)
1/4 כוס מיץ שזיפים מהקופסה הנ"ל
1 כף ברנדי

רכיבים לשטרוייזל:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1/2 כוס אבקת שקדים
1 כפית קינמון

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 175 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה לערבב את השמן, הסוכר, הדבש והביצים כ- 5 דקות.
לנפות את החומרים היבשים לקערה ולהוסיף למסה.
לערבב כדקה.
לסנן את השזיפים מקופסת השימורים ולשמור את הנוזל.
לשקול מהנוזל את הכמות הרצויה.
לערבב עם ברנדי ולהוסיף למיקסר.
לערבב כדקה.
לגלען את השזיפים ולחתוך לקוביות.
לקפל למסה.
למזוג לתבניות אינגליש קייק.
במעבד מזון לערבב את כל חומרי השטרוייזל ולפזר על הבחושות.
לאפות בתנור חם כ- חצי שעה או עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר