פלאן פאי אגסים ודבש

מתכון ל- 6 מנותחומרים לבצק:100 גרם חמאה50 גרם סוכר1 ביצה150 גרם קמחגרדת לימון מחצי לימוןאופן הכנת הבצק:להקציף במיקסר חמאה, סוכר וגרידת לימון.להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה הומוגנית.להוסיף את הקמח בהדרגה, עד להתגבשות הבצק.לקרר את הבצק.לרדד את הבצק לתבנית אפיה.חומרים למילוי קרם וניל:250 גרם חלב50 גרם סוכר1 מקל וניל1 ביצה25 גרם קונפלור30 גרם דבשאופן הכנת מילוי קרם וניל:להרתיח חלב עם סוכר ומקל וניל.את הביצה לטרוף ולערבב עם הקונפלור.להוסיף לחלב הרותח, להוסיף דבש ולערבב עד לקבלת סמיכות. חומרים להכנת המנה:250 גרם אגסים משומרים150 גרם שמנת50 גרם סוכר2 ביציםאופן הכנת המנה:לתוך התבנית עם הבצק יש לצקת את קרם הווניל.להניח מעל את האגסים, פרוסים לרבעים.את השמנת, הסוכר והביצים יש לערבב; ולצקת הכל מעל האגסים.לאפות במשך 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.אפשר להגיש חם או קר.

מתכון ל- 6 מנות

חומרים לבצק:
100 גרם חמאה
50 גרם סוכר
1 ביצה
150 גרם קמח
גרדת לימון מחצי לימון

אופן הכנת הבצק:
להקציף במיקסר חמאה, סוכר וגרידת לימון.
להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה הומוגנית.
להוסיף את הקמח בהדרגה, עד להתגבשות הבצק.
לקרר את הבצק.
לרדד את הבצק לתבנית אפיה.

חומרים למילוי קרם וניל:
250 גרם חלב
50 גרם סוכר
1 מקל וניל
1 ביצה
25 גרם קונפלור
30 גרם דבש

אופן הכנת מילוי קרם וניל:
להרתיח חלב עם סוכר ומקל וניל.
את הביצה לטרוף ולערבב עם הקונפלור.
להוסיף לחלב הרותח, להוסיף דבש ולערבב עד לקבלת סמיכות.

חומרים להכנת המנה:
250 גרם אגסים משומרים
150 גרם שמנת
50 גרם סוכר
2 ביצים

אופן הכנת המנה:
לתוך התבנית עם הבצק יש לצקת את קרם הווניל.
להניח מעל את האגסים, פרוסים לרבעים.
את השמנת, הסוכר והביצים יש לערבב; ולצקת הכל מעל האגסים.
לאפות במשך 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
אפשר להגיש חם או קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר