חומרים:
2 ק"ג שוק טלה חתוך לקוביות
2 שורשי סלרי חתוכים לקוביות גסות
4 גבעולי סלרי חתוכים גס
10 בצלי שאלוט קלופים
10 שיני שום קלופות
2 גבעולי תימין
5 חוטי זעפרן
2 ליטר ציר ירקות
3 כפות דבש
מלח פלפל גרוס שמן
אופן ההכנה:
מחממים בסיר גדול ורחב שמן.
משחימים את קוביות הבשר כ- 5 דקות ומוציאים החוצה.
מכניסים לסיר את כל ירקות השורש ומטגנים כ- 10 דקות.
מוסיפים את הדבש והתימין.
מחזירים את הבשר לסיר ומכסים בציר ירקות.
מוסיפים פלפל גרוס וזעפרן ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלם על אש קטנה כשעה וחצי.
לגרניש:
1 בצל סגול קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף גרידת תפוז
אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחד.
בזמן ההגשה מפזרים את התערובת על המנה.