סלט גזר מפתיע ביופיו ובטעמו. התוצאה סוחטת מחמאות וגוררת חלוקת המתכון לכל הנוכחים.
חומרים ל-8 מנות:
לסלט:
6-5 גזרים, מגוררים
צרור עירית, קצוצה דק
100 גר' פקאן סיני, מרוסק גס
לרוטב:
1/2 כוס שמן צמחי
1/3 כוס חומץ הדרים
3/4 כפית מלח
2 כפות שטוחות סוכר דמררה
1 שן שום גדולה, כתושה
אופן ההכנה:
מערבבים גזר ועירית בקערת הגשה שקופה.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הגזר.
מערבבים את הסלט ומפזרים מעל פקאן.
האתר של פסקל
צילום: דרור כץ