עוגת דבש אספרסו מתובלת

מכונות האספרסו הביתיות מאפשרות שילוב אספרסו איכותי בבישול ואפיה. במיוחד לראש השנה, קבלו מתכון מרענן לעוגת הדבש המסורתית בתוספת מנת אספרסו איכותימצרכים:5 ביצים1 ורבע כוסות סוכר1/2 כוס שמן3 כפות דבש גדושות2 כוסות קמח תופח1 כפית סודה לשתיה3/4 כוס תמצית אספרסו מ- 2 מנות אספרסוכפית ציפורן1/2 כפית קינמון1 כפית הל או 1/2 כפית ג'ינג'ר50-100 גרם אגוזי מלך קצוציםאופן ההכנה: מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר.כשהתערובת בהירה ותפוחה, מוסיפים בערבוב ידני את השמן והדבש. מוסיפים לתערובת החלמונים את הקמח, הקפה והתבלינים, לסירוגין ותוך ערבוב.בקערית מנפים סודה לשתייה ומלח, ומוסיפים לתערובת החלמונים.מקציפים את החלבונים לקצף יציב.לקראת סיום ההקצפה מוסיפים את רבע הסוכר הנותר.מקפלים בעדינות את הקצף לתוך תערובת החלמונים.משמנים תבנית מלבנית, ויוצקים לתוכה את התערובת. מפזרים למעלה אגוזים. ניתן לערבב חצי מכמות האגוזים בתערובת העוגה.מכניסים לתנור שחומם מראש, ואופים ב-170 מעלות במשך 40-35 דקות."אספרסו קלאב" משווקת מכונות אספרסו בשיטת הקפסולות הפתוחה המאפשרת ליהנות ממגוון מותגי קפה.

מכונות האספרסו הביתיות מאפשרות שילוב אספרסו איכותי בבישול ואפיה. במיוחד לראש השנה, קבלו מתכון מרענן לעוגת הדבש המסורתית בתוספת מנת אספרסו איכותי

מצרכים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
3 כפות דבש גדושות
2 כוסות קמח תופח
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס תמצית אספרסו מ- 2 מנות אספרסו
כפית ציפורן
1/2 כפית קינמון
1 כפית הל או 1/2 כפית ג'ינג'ר
50-100 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה: 
מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר.
כשהתערובת בהירה ותפוחה, מוסיפים בערבוב ידני את השמן והדבש.
מוסיפים לתערובת החלמונים את הקמח, הקפה והתבלינים, לסירוגין ותוך ערבוב.
בקערית מנפים סודה לשתייה ומלח, ומוסיפים לתערובת החלמונים.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
לקראת סיום ההקצפה מוסיפים את רבע הסוכר הנותר.
מקפלים בעדינות את הקצף לתוך תערובת החלמונים.
משמנים תבנית מלבנית, ויוצקים לתוכה את התערובת.
מפזרים למעלה אגוזים.
ניתן לערבב חצי מכמות האגוזים בתערובת העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש, ואופים ב-170 מעלות במשך 40-35 דקות.

"אספרסו קלאב" משווקת מכונות אספרסו בשיטת הקפסולות הפתוחה המאפשרת ליהנות ממגוון מותגי קפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר