מצרכים:
ראש אחד של חסה רומית, שטופה ויבשה
150 גר' גבינת עיזים
2 תפוחי עץ
2 רימונים
4 כפות מיץ לימון
4 שיני שום
כפית מלח דק
כפית פלפל לבן
3 כפות דבש
אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
נסחט מיץ מגרגירי רימון אחד.
נוסיף את מיץ הלימון, הדבש ושיני השום.
נערבב יחד עד קבלת מרקם סמיך.
הכנת הסלט:
בקערה גדולה נערבב את עלי החסה עם תפוחי העץ וגבינת העיזים הפרוסה לטבעות.
נזלף מעט מרוטב ויניגרט הרימונים.
נפזר מעל גרגירי לימון מלימון שלם.
לסיום, נזלף עוד מעט מרוטב הויניגרט על הסלט.