דניס אפוי בתנור עם תפו"א צלוי וסלט לבבות חסה ותפוחי עץ

מצרכים:דג דניס במשקל 350 גר', נקי בבטן וללא קשקשים3 תפוחי אדמהתפוח עץ אחדלבבות חסה100 גר' פיסטוק חלבי1/2 לימוןאופן ההכנה:יש לקחת את ארבעת תפוחי האדמה ולבשל במים רותחים כ- 10 דקות, לקררם ולחתוך לרבעים.לחרוץ בדג כשלושה חריצים בכל אחד מצדדיו.להעביר את הדג ותפוחי האדמה לתבנית, לשמן ולתבל במלח ופלפל שחור.לאפות בתנור על חום של 250 מעלות ל- 12 דקות.נטחן את הפיסטוק חלבי עד כדי קבלת מרקם חמאתי.בקערה נפרדת נערבב את עלי החסה עם תפוחי העץ ברוטב שמן זית ולימון ונניח על הצלחת.נניח את הדג עם תפוחי האדמה על הצלחת ולצידו את הפיסטוק יחד עם גרגירים של 1/2 לימון.

מצרכים:
דג דניס במשקל 350 גר', נקי בבטן וללא קשקשים
3 תפוחי אדמה
תפוח עץ אחד
לבבות חסה
100 גר' פיסטוק חלבי
1/2 לימון

אופן ההכנה:
יש לקחת את ארבעת תפוחי האדמה ולבשל במים רותחים כ- 10 דקות, לקררם ולחתוך לרבעים.
לחרוץ בדג כשלושה חריצים בכל אחד מצדדיו.
להעביר את הדג ותפוחי האדמה לתבנית, לשמן ולתבל במלח ופלפל שחור.
לאפות בתנור על חום של 250 מעלות ל- 12 דקות.
נטחן את הפיסטוק חלבי עד כדי קבלת מרקם חמאתי.
בקערה נפרדת נערבב את עלי החסה עם תפוחי העץ ברוטב שמן זית ולימון ונניח על הצלחת.
נניח את הדג עם תפוחי האדמה על הצלחת ולצידו את הפיסטוק יחד עם גרגירים של 1/2 לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר