קרם מסקרפונה עם גרגירי רימון ועלי נענע

מצרכים:250 גר' גבינת מסקרפונה100 גר' שוקולד לבן100 גר' שמנת מתוקה (42% שומן)אופן ההכנה:להמיס בבן מארי (אמבט חם) את השוקולד והשמנת.את גבינת המסקרפונה פותחים במיקסר.לקפל את התערובת של השוקולד והשמנת המתוקה לתוך הגבינה.לקרר את הקרם כשעה במקרר.ליצוק לכלי הגשה שכבה של הקרם, שכבה של רימונים, שוב שכבה של קרם ושוב רימון.ליצוק מעל את מיץ הרימונים שהתקבל והוסמך באמצעות דבש.לקשט בעלי נענע.

מצרכים:
250 גר' גבינת מסקרפונה
100 גר' שוקולד לבן
100 גר' שמנת מתוקה (42% שומן)

אופן ההכנה:
להמיס בבן מארי (אמבט חם) את השוקולד והשמנת.
את גבינת המסקרפונה פותחים במיקסר.
לקפל את התערובת של השוקולד והשמנת המתוקה לתוך הגבינה.
לקרר את הקרם כשעה במקרר.
ליצוק לכלי הגשה שכבה של הקרם, שכבה של רימונים, שוב שכבה של קרם ושוב רימון.
ליצוק מעל את מיץ הרימונים שהתקבל והוסמך באמצעות דבש.
לקשט בעלי נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר