דג פורל בסיידר תפוחים

מתכון ל-8 מנות ראשונות או 4 מנות עיקריותמצרכים:4 דגי פורל נקי מעצמות, עם העור (8 פילטים)1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי1 פחית סיידר תפוחים צלול2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה2 כפות שמן2 כפות דבשמלח, פלפללהגשה:1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות½ כוס גרעיני רימונים 1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים אופן ההכנה:ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל.מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות. מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.מרתיחים ומתבלים במלח ודבש. מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות. מצרפים את בלילת הקורנפלור.כשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.להגשה: מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.יוצקים מסביב מעט מהרוטב.מקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.

מתכון ל-8 מנות ראשונות או 4 מנות עיקריות

מצרכים:
4 דגי פורל נקי מעצמות, עם העור (8 פילטים)
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי
1 פחית סיידר תפוחים צלול
2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה
2 כפות שמן
2 כפות דבש
מלח, פלפל

להגשה:
1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות
½ כוס גרעיני רימונים
1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל.
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות.
מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.
מרתיחים ומתבלים במלח ודבש.
מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות.
מצרפים את בלילת הקורנפלור.
כשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.

להגשה:
מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.
יוצקים מסביב מעט מהרוטב.
מקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר