תבשיל שוקי אווז חגיגי בתפוזים ותפוחים

חומרים:6 שוקי אווזמשרה:1/2 ליטר מיץ תפוזים1/2 ליטר מיץ תפוחים1/2 כוס רוטב סויה איכותי1 כפית סומאקאופן ההכנה:משרים את שוקי האווז בנוזלי ההשריה במשך הלילה.מעבירים לכלי פיירקס.מרתיחים את נוזל ההשריה בסיר ושופכים מעל שוקי האוווז.עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים למשך 15 דקות.מנמיכים ל-170 מעלות למשך שעתים ורבע, או עד שבמגע אצבע הבשר נפרד מהעצם.המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון

חומרים:
6 שוקי אווז

משרה:
1/2 ליטר מיץ תפוזים
1/2 ליטר מיץ תפוחים
1/2 כוס רוטב סויה איכותי
1 כפית סומאק

אופן ההכנה:
משרים את שוקי האווז בנוזלי ההשריה במשך הלילה.
מעבירים לכלי פיירקס.
מרתיחים את נוזל ההשריה בסיר ושופכים מעל שוקי האוווז.
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים למשך 15 דקות.
מנמיכים ל-170 מעלות למשך שעתים ורבע, או עד שבמגע אצבע הבשר נפרד מהעצם.

המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר