חומרים:
6 שוקי אווז
משרה:
1/2 ליטר מיץ תפוזים
1/2 ליטר מיץ תפוחים
1/2 כוס רוטב סויה איכותי
1 כפית סומאק
אופן ההכנה:
משרים את שוקי האווז בנוזלי ההשריה במשך הלילה.
מעבירים לכלי פיירקס.
מרתיחים את נוזל ההשריה בסיר ושופכים מעל שוקי האוווז.
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים למשך 15 דקות.
מנמיכים ל-170 מעלות למשך שעתים ורבע, או עד שבמגע אצבע הבשר נפרד מהעצם.
המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון