טיגוניות חמות מתפוחי עץ ברוטב דבש

חומרים:2 ביצים1/2 כוס בירה1 כוס קמח רגילמעט מלח5-6 תפוחי עץ חמצמצים (גרנד סמיט)שמן לטיגון עמוקדבש (בבקבוק לחיץ) לזילוףאבקת קינמוןאופן ההכנה:מפרידים את הביצים.מכניסים לקערה את החלמונים, בירה, קמח ומלח טורפים לבלילה סמיכה וחלקה.מקציפים את החלבונים בקערה נפרדת, ובתנועות קיפול עדינות מערבבים את הקצף עם הבלילה.קולפים את התפוחים ומגרדים את התפוחים לתוך הבלילה (בחלק הגס של המגרדת).מחממים היטב את השמן ובעזרת 2 כפות יוצקים מהתערובת לתוך השמן החם ומטגנים כ- 5 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג. מסדרים את כל הלביבות בכלי הגשה ומזליפים דבש וקינמון.מגישים ואוכלים.אפשר לגלען את התפוח ולחתוך את התפוח לפלחים עגולים עם חור באמצע.צורת הטיגון וההגשה לא משתנים. טובלים כל פלח תפוח לחוד בבלילה ומטגנים משני הצדדים.קניון חולון נערך לחגים הקרבים ומציע סדנאות בישול לקטנים ולגדולים – ללא תשלום.האמהות ייהנו מהדגמה וטעימות מאכלי תפוחים – סלט תפוחי עץ וסלק סגול ותפוחי עץ במעטפת בצק בירה ורוטב סילאן (4.9.12 בשעה 10:00 מול קפה ג'ו), והקטנים יכינו חטיף בריאות מפירות האסיף (2.9.12 בשעה 17:00

חומרים:
2 ביצים
1/2 כוס בירה
1 כוס קמח רגיל
מעט מלח
5-6 תפוחי עץ חמצמצים (גרנד סמיט)
שמן לטיגון עמוק
דבש (בבקבוק לחיץ) לזילוף
אבקת קינמון

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים.
מכניסים לקערה את החלמונים, בירה, קמח ומלח טורפים לבלילה סמיכה וחלקה.
מקציפים את החלבונים בקערה נפרדת, ובתנועות קיפול עדינות מערבבים את הקצף עם הבלילה.
קולפים את התפוחים ומגרדים את התפוחים לתוך הבלילה (בחלק הגס של המגרדת).
מחממים היטב את השמן ובעזרת 2 כפות יוצקים מהתערובת לתוך השמן החם ומטגנים כ- 5 דקות מכל צד.
מעבירים לנייר סופג.
מסדרים את כל הלביבות בכלי הגשה ומזליפים דבש וקינמון.
מגישים ואוכלים.

אפשר לגלען את התפוח ולחתוך את התפוח לפלחים עגולים עם חור באמצע.
צורת הטיגון וההגשה לא משתנים. טובלים כל פלח תפוח לחוד בבלילה ומטגנים משני הצדדים.

קניון חולון נערך לחגים הקרבים ומציע סדנאות בישול לקטנים ולגדולים – ללא תשלום.
האמהות ייהנו מהדגמה וטעימות מאכלי תפוחים – סלט תפוחי עץ וסלק סגול ותפוחי עץ במעטפת בצק בירה ורוטב סילאן (4.9.12 בשעה 10:00 מול קפה ג'ו), והקטנים יכינו חטיף בריאות מפירות האסיף (2.9.12 בשעה 17:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר