יהא רגיל אדם לאכול בראש השנה דלעת, לוביה, כרישה, תרד ותמר.
זהו מתכון מהיר וקל המשלב את אחד מסממני החג.
מצרכים:
2 דלעות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ
½ כוס סירופ מייפל
½ כוס אגוזי מלך קלופים שלמים
2 גבעולי סלרי קצוץ דק
2 מקלות קינמון לקישוט
אופן ההכנה:
לטגן את קוביות הדלעת עד לקבלת צבע חום זהוב עדין.
להניח על גבי נייר סופג.
לטגן קלות את אגוזי המלך{אפשר גם אפייה בתנור למשך 5 דקות}
להניח את קוביות הדלעת ואגוזי המלך בכלי.
להוסיף את שאר המוצרים חוץ ממקלות הקינמון, ולערבב בעדינות עד לאחידות.
להניח בכלי הגשה ולקשט במקלות קינמון.