סלט דלעת במייפל ואגוזי מלך

 יהא רגיל אדם לאכול בראש השנה דלעת, לוביה, כרישה, תרד ותמר.זהו מתכון מהיר וקל המשלב את אחד מסממני החג.מצרכים:2 דלעות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ½ כוס סירופ מייפל½ כוס אגוזי מלך קלופים שלמים2 גבעולי סלרי קצוץ דק2 מקלות קינמון לקישוטאופן ההכנה:לטגן את קוביות הדלעת עד לקבלת צבע חום זהוב עדין.להניח על גבי נייר סופג.לטגן קלות את אגוזי המלך{אפשר גם אפייה בתנור למשך 5 דקות}להניח את קוביות הדלעת ואגוזי המלך בכלי.להוסיף את שאר המוצרים חוץ ממקלות הקינמון, ולערבב בעדינות עד לאחידות.להניח בכלי הגשה ולקשט במקלות קינמון.

 יהא רגיל אדם לאכול בראש השנה דלעת, לוביה, כרישה, תרד ותמר.
זהו מתכון מהיר וקל המשלב את אחד מסממני החג.

מצרכים:
2 דלעות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ
½ כוס סירופ מייפל
½ כוס אגוזי מלך קלופים שלמים
2 גבעולי סלרי קצוץ דק
2 מקלות קינמון לקישוט

אופן ההכנה:
לטגן את קוביות הדלעת עד לקבלת צבע חום זהוב עדין.
להניח על גבי נייר סופג.
לטגן קלות את אגוזי המלך{אפשר גם אפייה בתנור למשך 5 דקות}
להניח את קוביות הדלעת ואגוזי המלך בכלי.
להוסיף את שאר המוצרים חוץ ממקלות הקינמון, ולערבב בעדינות עד לאחידות.
להניח בכלי הגשה ולקשט במקלות קינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר