פילה דג פורל בסיידר תפוחים

מתכון ל- 8 סועדיםמצרכים:8 נתחי פילה פורל1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי1 פחית סיידר תפוחים צלול2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה2 כפות שמן2 כפות דבשמלח, פלפללהגשה:1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות½ כוס גרעיני רימונים 1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים אופן ההכנה:ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו.מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות.מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.מרתיחים ומתבלים במלח ודבש. מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות. מצרפים את בלילת הקורנפלור וכשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.להגשה: מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.יוצקים מסביב מעט מהרוטב, ומקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.צילום אסף רונן

מתכון ל- 8 סועדים

מצרכים:
8 נתחי פילה פורל
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי
1 פחית סיידר תפוחים צלול
2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה
2 כפות שמן
2 כפות דבש
מלח, פלפל

להגשה:
1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות
½ כוס גרעיני רימונים
1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות.
מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.
מרתיחים ומתבלים במלח ודבש.
מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות.
מצרפים את בלילת הקורנפלור וכשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.

להגשה:
מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.
יוצקים מסביב מעט מהרוטב, ומקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.

צילום אסף רונן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר