חומרים לסלט ל- 4 סועדים:
1 סלק אדום בינוני
2 תפוחי עץ גרנד
2 גבעולי סלרי אמריקאי
¼ כוס אגוזי מלך
חומרים לרוטב:
5 כפות חומץ
2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מעט מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.
קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.
קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.
קוצצים דק את גבעולי הסלרי – עם החלק הירוק.
מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים במרכז הצלחת ומגישים.
צילום דן פרץ