סלט סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם אגוזים קלויים בדבש תמרים

חומרים לסלט ל- 4 סועדים:1 סלק אדום בינוני 2 תפוחי עץ גרנד 2 גבעולי סלרי אמריקאי ¼ כוס אגוזי מלך חומרים לרוטב:5 כפות חומץ2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים3 כפות שמן חמניותמעט מלח ופלפל גרוסאופן ההכנה:קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.קוצצים דק את גבעולי הסלרי – עם החלק הירוק.מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.מניחים במרכז הצלחת ומגישים.צילום דן פרץ

חומרים לסלט ל- 4 סועדים:
1 סלק אדום בינוני
2 תפוחי עץ גרנד
2 גבעולי סלרי אמריקאי
¼ כוס אגוזי מלך

חומרים לרוטב:
5 כפות חומץ
2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מעט מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.
קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.
קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.
קוצצים דק את גבעולי הסלרי – עם החלק הירוק.
מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים במרכז הצלחת ומגישים.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר