קרמבל פירות העונה מקורמלים בסוכר חום

חומרים (6 מנות):1 נקטרינה1 שזיף1 אפרסק1 תפוח עץ4 כפות סוכר חום20 גרם חמאה1 כפית ג'ינג'ר קצוץמצרכים לפירורים:1 כוס קמח½ כוס סוכר גולדן של "סוגת"½ כפית קינמון100 גרם חמאה1 כפית שקדים טחוניםאופן ההכנה:הכנת הפירורים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות מהחמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.הכנת תערובת הפירות: חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר גולדן וג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות ומסירים מהאש. ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).הרכבה ואפייה: מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות צלזיוס – עד שהבצק מזהיב.הגשה: מגישים חם, מומלץ עם גלידת וניל איכותית.צילום דן פרץ

חומרים (6 מנות):
1 נקטרינה
1 שזיף
1 אפרסק
1 תפוח עץ
4 כפות סוכר חום
20 גרם חמאה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

מצרכים לפירורים:
1 כוס קמח
½ כוס סוכר גולדן של "סוגת"
½ כפית קינמון
100 גרם חמאה
1 כפית שקדים טחונים

אופן ההכנה:
הכנת הפירורים:
מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים.
מוסיפים קוביות מהחמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.

הכנת תערובת הפירות:
חותכים את הפירות לשישיות.
מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות.
מוסיפים סוכר גולדן וג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות ומסירים מהאש.
ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).

הרכבה ואפייה:
מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות צלזיוס – עד שהבצק מזהיב.

הגשה:
מגישים חם, מומלץ עם גלידת וניל איכותית.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר