עוגת דבש ופרחי היביסקוס

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 26 ס"מ: 100 גרם חמאה מומסת פושרת2 ביצים 1/4 1 כוסות סוכר1/2 כוס דבש פרחים עדין – דובדבנים/ יסמין/ פרחי בר1/2 כוס שמן קנולהקורט מלחכוסות קמח לבן מנופה2 כפיות אבקת אפייה1 כפית סודה לשתייה1 כף קינמון1 כוס קפה שחור חם1/2 כוס פרחי היביסקוס מסוכריםלקישוט:8 פרחי ורדים מיובשיםאופן ההכנה:בקערת מיקסר עם מטרפה יש לטרוף את הביצים, הדבש והסוכר כ- 3 דקות. להוסיף את השמן בזרם דק עד שכולו נבלע במסה. להוסיף את החמאה המומסת ולהמשיך לערבב 2 דקות נוספות.להוסיף את כל החומרים היבשים (קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון), ולערבב כדקה נוספת.את הקפה השחור החם יש למזוג בהדרגה למסה עד שהתערובת אחידה לגמרי. לקפל בעזרת לקקן את פרחי ההיבסקוס המסוכרים ולהעביר את המסה לתבניות העוגה. לחמם תנור לחום של 175 מעלות ולאפות את העוגות כ- 45- 60 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש מן העוגה.לקשט בפרחי הוורדים.ניתן לשמור כשבוע בטמפרטורת החדר.

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 26 ס"מ:
100 גרם חמאה מומסת פושרת
2 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 כוס דבש פרחים עדין – דובדבנים/ יסמין/ פרחי בר
1/2 כוס שמן קנולה
קורט מלח
כוסות קמח לבן מנופה
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כף קינמון
1 כוס קפה שחור חם
1/2 כוס פרחי היביסקוס מסוכרים

לקישוט:
8 פרחי ורדים מיובשים

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם מטרפה יש לטרוף את הביצים, הדבש והסוכר כ- 3 דקות.
להוסיף את השמן בזרם דק עד שכולו נבלע במסה.
להוסיף את החמאה המומסת ולהמשיך לערבב 2 דקות נוספות.
להוסיף את כל החומרים היבשים (קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון), ולערבב כדקה נוספת.
את הקפה השחור החם יש למזוג בהדרגה למסה עד שהתערובת אחידה לגמרי.
לקפל בעזרת לקקן את פרחי ההיבסקוס המסוכרים ולהעביר את המסה לתבניות העוגה.
לחמם תנור לחום של 175 מעלות ולאפות את העוגות כ- 45- 60 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש מן העוגה.
לקשט בפרחי הוורדים.
ניתן לשמור כשבוע בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר