עוגת דבש וריבת תפוחים

מרכיבים:להכנת ריבת התפוחים:2 תפוחים חצי ליטר מים חצי ק"ג סוכר ל-2 עוגות בתבנית אינגליש קייק:2.5 כוסות קמח לבן2 ביצים1/3 כוס שמן3/4 כפית סודה לשתייה1 כוס מים 1 כפית קפה שחור1 כוס סוכר1/2 כוס דבש3/4 כפית אבקת אפייה1 כפית קינמון 1 כפית ציפורן אופן ההכנה:להתחיל בהכנת ריבת התפוחים:לקלוף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות. לשפוך לסיר את המים יחד עם הסוכר והתפוחים.לבשל במשך כשעה וחצי על אש נמוכה.להכנת העוגה:לחמם תנור ל- 160 מעלות.בקערת הקצפה לשים את הביצים, השמן, המים והדבש.להקציף עד שתתקבל תערובת יציבה.להוסיף לתערובת את הקמח, הסודה לשתייה, הקפה השחור, הסוכר, אבקת האפייה הקינמון והציפורן.לערבב באיטיות עד שתתקבל תערובת אחידה. לשמן את התבניות ולשפוך מחצית מכמות הבלילה לכל תבנית. להכניס לתנור ל- 30 דקות.הגשה:מגישים את העוגה עם מנה נדיבה של ריבת תפוחים מתוקה."כרמא", עין כרם 74 , ירושלים, 02-6436643

מרכיבים:
להכנת ריבת התפוחים:

2 תפוחים 
חצי ליטר מים
חצי ק"ג סוכר

ל-2 עוגות בתבנית אינגליש קייק:
2.5 כוסות קמח לבן
2 ביצים
1/3 כוס שמן
3/4 כפית סודה לשתייה
1 כוס מים
1 כפית קפה שחור
1 כוס סוכר
1/2 כוס דבש
3/4 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן

אופן ההכנה:
להתחיל בהכנת ריבת התפוחים:
לקלוף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות.
לשפוך לסיר את המים יחד עם הסוכר והתפוחים.
לבשל במשך כשעה וחצי על אש נמוכה.

להכנת העוגה:
לחמם תנור ל- 160 מעלות.
בקערת הקצפה לשים את הביצים, השמן, המים והדבש.
להקציף עד שתתקבל תערובת יציבה.
להוסיף לתערובת את הקמח, הסודה לשתייה, הקפה השחור, הסוכר, אבקת האפייה הקינמון והציפורן.
לערבב באיטיות עד שתתקבל תערובת אחידה.
לשמן את התבניות ולשפוך מחצית מכמות הבלילה לכל תבנית.
להכניס לתנור ל- 30 דקות.

הגשה:
מגישים את העוגה עם מנה נדיבה של ריבת תפוחים מתוקה.

"כרמא", עין כרם 74 , ירושלים, 02-6436643

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר