קאפקייקס דבש במלית תפוחים

חומרים להכנת קאפקייקס (20 יחידות):2 כוסות (280 גרם) קמח רב תכליתי1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 1 כפית (4 גרם) אבקת אפייה1 כפית מלח1/2 כפית קינמון טחון 1/4 כפית ציפורן טחון 2 ביצים1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן1/4 כוס (גרם) סוכר חום בהיר1/2 כוס + 2 כפות דבש1/2 כוס (120 מ"ל) חלב1/2 כוס שמן1 מיכל מלית תפוחי עץ maimon'sלציפוי:200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר1 כוס (360 גרם) דבש 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימוןגרגירים מחצי מקל ונילאופן ההכנה:הכנת הקאפקייקס:מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.מערבבים בקערה את הקמח, אבדת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וקינמון.מערבלים במיקסר עם וו הקצפה את הביצים עם שני סוגי הסוכר במהירות גבוהה עד קבלת תערובת בהירה וסמיכה.מערבבים יחד את הדבש, השמן, החלב וגרידת הלימון.מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת הדבש אל הביצים.מוסיפים את תערובת הקמח בשני חלקים. מערבבים אחרי כל פעם עד שהקמח נבלע היטב.שופכים את הבלילה באופן שווה בין השקעים בתבנית עד ל- 3/4 גובה.אופים 25 דקות עד שהקאפקייקס זהובים והקיסם שננעץ יוצא יבש. מצננים.בעזרת כפית או כף פריזיאן עושים חור במרכז כל קאפקייקס. את החור ממלאים בכפית של מלית תפוחי עץ. את ה"כובעים" הקטנים שהסרתם אפשר לנשנש.הכנת הציפוי:שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומפעילים עד שהופכת קרמית. מוסיפים דבש בזרם דק עד שנבלע בחמאה.מוסיפים את אבקת הסוכר ומיץ הלימון. מגרדים פנימה חצי מקל וניל.מעבירים את הקרם לשק זילוף ומקשטים את הקאפקייקס בקרם. אם אין שק זילוף, ניתן למרוח בעזרת צידה האחורי של כף.מתכונים נוספים

חומרים להכנת קאפקייקס (20 יחידות):
2 כוסות (280 גרם) קמח רב תכליתי
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית (4 גרם) אבקת אפייה
1 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון
1/4 כפית ציפורן טחון
2 ביצים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
1/4 כוס (גרם) סוכר חום בהיר
1/2 כוס + 2 כפות דבש
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב
1/2 כוס שמן
1 מיכל מלית תפוחי עץ maimon's

לציפוי:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס (360 גרם) דבש
1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון
גרגירים מחצי מקל וניל

אופן ההכנה:
הכנת הקאפקייקס:
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
מערבבים בקערה את הקמח, אבדת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
מערבלים במיקסר עם וו הקצפה את הביצים עם שני סוגי הסוכר במהירות גבוהה עד קבלת תערובת בהירה וסמיכה.
מערבבים יחד את הדבש, השמן, החלב וגרידת הלימון.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת הדבש אל הביצים.
מוסיפים את תערובת הקמח בשני חלקים. מערבבים אחרי כל פעם עד שהקמח נבלע היטב.
שופכים את הבלילה באופן שווה בין השקעים בתבנית עד ל- 3/4 גובה.
אופים 25 דקות עד שהקאפקייקס זהובים והקיסם שננעץ יוצא יבש. מצננים.
בעזרת כפית או כף פריזיאן עושים חור במרכז כל קאפקייקס.
את החור ממלאים בכפית של מלית תפוחי עץ.
את ה"כובעים" הקטנים שהסרתם אפשר לנשנש.

הכנת הציפוי:
שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומפעילים עד שהופכת קרמית.
מוסיפים דבש בזרם דק עד שנבלע בחמאה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומיץ הלימון.
מגרדים פנימה חצי מקל וניל.
מעבירים את הקרם לשק זילוף ומקשטים את הקאפקייקס בקרם.
אם אין שק זילוף, ניתן למרוח בעזרת צידה האחורי של כף.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר