רוסטביף ברימונים, חרדל, דבש ורוזמרין

חומרים ל- 6-8 סועדים:נתח אנטריקוט – 3 ק"ג5-6 שיני שום קלופותלמרינדה:5 כפות רכז רימונים3 כפות דבש3 כפות חרדל גרגיריםרוזמרין מופרד מחמישה גבעולים1 כפית מלח גס1/2 כפית פלפל שחוראופן ההכנה:חורצים מספר חריצים בעומק של כשלושה ס"מ בגוף הנתח ומכניסים את שיני השום.בקערת ערבוב, מערבבים את כל מרכיבי המרינדה. מעסים ומורחים היטב את הנתח, ומניחים על תבנית אפייה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות ל- 20 דקות.מנמיכים את חום התנור ל- 170 מעלות ומשאירים לעוד חצי שעה.מצננים ומגישים פרוס בטמפרטורת החדר.

חומרים ל- 6-8 סועדים:
נתח אנטריקוט – 3 ק"ג
5-6 שיני שום קלופות

למרינדה:
5 כפות רכז רימונים
3 כפות דבש
3 כפות חרדל גרגירים
רוזמרין מופרד מחמישה גבעולים
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
חורצים מספר חריצים בעומק של כשלושה ס"מ בגוף הנתח ומכניסים את שיני השום.
בקערת ערבוב, מערבבים את כל מרכיבי המרינדה. מעסים ומורחים היטב את הנתח, ומניחים על תבנית אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות ל- 20 דקות.
מנמיכים את חום התנור ל- 170 מעלות ומשאירים לעוד חצי שעה.
מצננים ומגישים פרוס בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר