דג דניס בתוספת תפוחים, דבש, יין לבן וטימין

מצרכים ל- 4 מנות:4 יח' דג דניס/ לברק2 יח' תפוח ירוק2 כוסות יין לבן4 ענפי טימין4 כפות דבש1 יח' לימוןאופן ההכנה:בעזרת סכין חדה עושים 3 חריצים בפילה של הדג מכל צד.פורסים את התפוחים ל- 6 בצורת סירות.מכניסים את התפוחים לתנור שחומם 160 מעלות ל- 10 דקות.מוציאים ומפזרים דבש מעל התפוחים ומחזירים לתנור לעוד 4 דקותבתבנית גדולה מסדרים את הדגים. שופכים יין לבן, מפזרים טימין, מגרדים את גרידת הלימון, מוסיפים מלח ופלפל.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 12 דקות.מוציאים ומוסיפים את התפוחים בדבש, ומכניסים לעוד 5 דקות.מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633

מצרכים ל- 4 מנות:
4 יח' דג דניס/ לברק
2 יח' תפוח ירוק
2 כוסות יין לבן
4 ענפי טימין
4 כפות דבש
1 יח' לימון

אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה עושים 3 חריצים בפילה של הדג מכל צד.
פורסים את התפוחים ל- 6 בצורת סירות.
מכניסים את התפוחים לתנור שחומם 160 מעלות ל- 10 דקות.
מוציאים ומפזרים דבש מעל התפוחים ומחזירים לתנור לעוד 4 דקות
בתבנית גדולה מסדרים את הדגים. שופכים יין לבן, מפזרים טימין, מגרדים את גרידת הלימון, מוסיפים מלח ופלפל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 12 דקות.
מוציאים ומוסיפים את התפוחים בדבש, ומכניסים לעוד 5 דקות.

מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר