מצרכים ל- 4 מנות:
4 יח' דג דניס/ לברק
2 יח' תפוח ירוק
2 כוסות יין לבן
4 ענפי טימין
4 כפות דבש
1 יח' לימון
אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה עושים 3 חריצים בפילה של הדג מכל צד.
פורסים את התפוחים ל- 6 בצורת סירות.
מכניסים את התפוחים לתנור שחומם 160 מעלות ל- 10 דקות.
מוציאים ומפזרים דבש מעל התפוחים ומחזירים לתנור לעוד 4 דקות
בתבנית גדולה מסדרים את הדגים. שופכים יין לבן, מפזרים טימין, מגרדים את גרידת הלימון, מוסיפים מלח ופלפל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 12 דקות.
מוציאים ומוסיפים את התפוחים בדבש, ומכניסים לעוד 5 דקות.
מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633