מחית תפוחי אדמה וחזרת לבנה

ל- 8 סועדיםהמצרכים:8 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפתם, מקולפים ומעוכים1 חבילה של 100 גרם חמאה קרה או מחמאה לשומרי הכשרות3 כפות רוטב חזרת לבן, כזה שנראה כמו מיונזמלח, פלפל לבן וחופן של עירית קצוצה דקאופן ההכנה:את המחמאה או החמאה הקרים נחתוך לקוביות ונערבב עם תפוחי האדמה והחזרת, נוסיף את שאר החומרים ונגיש.זהירות: אם נבחש את המחית יותר מדי, נקבל מרקם גמיש כמו של ניוקי, לכן בוחשים בכף עץ מספר פעמים ומגישים.הערה: את החזרת ניתן להחליף בכף של חרדל ד'יז'ון.

ל- 8 סועדים

המצרכים:
8 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפתם, מקולפים ומעוכים
1 חבילה של 100 גרם חמאה קרה או מחמאה לשומרי הכשרות
3 כפות רוטב חזרת לבן, כזה שנראה כמו מיונז
מלח, פלפל לבן וחופן של עירית קצוצה דק

אופן ההכנה:
את המחמאה או החמאה הקרים נחתוך לקוביות ונערבב עם תפוחי האדמה והחזרת, נוסיף את שאר החומרים ונגיש.
זהירות: אם נבחש את המחית יותר מדי, נקבל מרקם גמיש כמו של ניוקי, לכן בוחשים בכף עץ מספר פעמים ומגישים.

הערה: את החזרת ניתן להחליף בכף של חרדל ד'יז'ון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר