ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים - פסח

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

מאת הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט


חומרים לבסיס:
5 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
150 גר' קוקוס טחון
להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף קשה אך מבריק.
להוסיף את הקוקוס ולערבב.
לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית.
לאפות בתנור בחום של 180 כ- 20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה. להוציא ולקרר.

להכנת המוס:
200 גר' שוקולד מריר
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
½ 1 כפות סוכר

להמיס את השוקולד באמבטיית מים. כשנמס להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב.
להקציף שמנת מתוקה וסוכר.
לערבב השמנת והשוקולד.
לשים את המוס על הבסיס האפוי, ולשים במקרר למספר שעות (אפשר גם להקפיא).









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים