ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים - פסח

עוגת גבינה אפויה לפסח

מאת שפית חן שלום


זהו מתכון מנצח, מהמתכונים הפרטיים של המשפחה. עוגה טעימה מאוד, דלת שומנים וקלה לביצוע - 100% הצלחה

החומרים:
5 ביצים מופרדות
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור (או קמח תפוח אדמה)
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
גרידת תפוז

אופן ההכנה:
מכניסים את הגבינה לקערה.
מוסיפים את החלמונים ואת סוכר הוניל.
את הקורנפלור ממיסים עם השמנת בנפרד (כדי שלא יווצרו גושים), ומוסיפים לבלילה.
את החלבונים מקציפים עם 3/4 כוס סוכר, ומוסיפים בהדרגה בתנועת קיפול לתערובת.
מחממים תנור ל- 180-170 מעלות.
את כל הבלילה שופכים לתבנית פיירקס.
את הפיירקס מכניסים לתבנית גדולה יותר, ולפני שמכניסים לתנור שמים מים (מחצית מגובה הפיירקס).
אופים כשעה (מכניסים קיסם, ואם הוא יוצא נקי ללא פירורים - סימן שהעוגה מוכנה).
כשהעוגה מוכנה וקרה, אפשר להוסיף עליה קצפת מתוקה (מוקצפת עם סוכר וניל אחד), או אפשר לפזר מעליה אבקת סוכר.


שפית חן שלום עורכת סדנאות בישול למבוגרים ולילדים, טל. 052-3525450









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים