ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים לראש השנה
מתכונים - דגים

ברבוניות מטוגנות ומתובלות בויניגרט לימון ונענע

מאת שף צ'רלי פדידה, Olive Leaf במלון שרתון תל אביב


ברבוניות מטוגנות ומתובלות בויניגרט לימון ונענע לצד סלט רענן של צנוניות רוקט וקשיו גרוס

חומרים ל- 4 סועדים:
חומרים לדג :
16 ברבוניות מפורקות מעצם השדרה המרכזי ופתוחות בצורה של פרפר
2 כפות קמח
½ כפית פפריקה מעושנת
½ כפית כמון טחון טרי
¼ כפית כורכום
1/3 כוס שמן זית מסוג ארביקינה של ארץ גשור

חומרים לוויניגרט דגים:
2 כפות נענע קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית מסוג ארביקינה של ארץ גשור
מלח ופלפל לפי הטעם

מצרכים לסלט:
15 עלי נענע חתוכים גס
15 עלי פטרוזיליה ללא גבעולים חתוכים גס
6 כפות שמן זית
4 צנוניות
2 כפות קשיו גרוס
2 חופנים של רוקט

חומרים לרוטב לסלט:
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
הכנת הברבוניות:
מערבבים בקערה את הקמח, התבלינים, ומוסיפים מלח ופלפל.
טובלים את פרפרי הסרדינים משני צדיהם.
מחממים מחבת עם שמן זית 'שמן ארץ גשור', מטגנים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג.

הכנת הוויניגרט לברבוניות:
מערבבים בקערה נפרדת את מצרכי הווינגרט עד להתמזגות טעמים.
טובלים את הברבוניות כאשר הן עדיין חמות (על מנת שהטעמים יספגו בדגים).

הכנת הסלט:
בקערה שלישית מערבבים את הצנוניות, עשבי התיבול רוקט והרוטב.

הגשה:
על צלחת הגשה מניחים ברבוניות מטוגנות ומתובלות ואת סלט הצנוניות, ומגישים.


ממתכוני פסטיבל שמן זית של מסעדת השף Olive Leaf הכשרה בטיילת ת"א - בשיתוף 'שמן ארץ גשור', החל מ-25.11.2012


צילום ארן חן










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים