פסטה עם עשבי תבלין, עגבניות מיובשות וצנוברים

החומרים500 גרם פסטה "פרפקטו אסם" פרפרים (FARAILE)חצי כוס שמן זית משובח4 שיני שום גדולות כתושות4 כפות פטרוזיליה קצוצה4 כפות בזיליקום1 כף עלי טימין טריים1 כף נענע קצוצה (אם רוצים)100 גרם צנוברים קלויים על מחבת ללא שמן50-100 גרם עגבניות שרי מיובשות שרויות כמה דקות במים רותחים ומסוננותמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםלהגשה גבינת פרמזן מגוררת (במידה ורוצים)אופן ההכנה1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית ומסננים. בקערה גדולה יוצקים על הפסטה החמה את השמן, עשבי התבלין והעגבניות.2. מערבבים, מתבלים ובוזקים מעל את הצנוברים.3. מגישים מיד בלוויית גבינת פרמזן מגוררת

החומרים
500 גרם פסטה "פרפקטו אסם" פרפרים (FARAILE)
חצי כוס שמן זית משובח
4 שיני שום גדולות כתושות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות בזיליקום
1 כף עלי טימין טריים
1 כף נענע קצוצה (אם רוצים)
100 גרם צנוברים קלויים על מחבת ללא שמן
50-100 גרם עגבניות שרי מיובשות שרויות כמה דקות במים רותחים ומסוננות
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
להגשה גבינת פרמזן מגוררת (במידה ורוצים)

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית ומסננים. בקערה גדולה יוצקים על הפסטה החמה את השמן, עשבי התבלין והעגבניות.

2. מערבבים, מתבלים ובוזקים מעל את הצנוברים.

3. מגישים מיד בלוויית גבינת פרמזן מגוררת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר