נודלס מוקפצים עם סילאן

מתכון ל- 6 סועדיםחומרים:1 חבילה נודלס1 גזר חתוך לפסים דקים½ פלפל אדום חתוך לפסים דקים½ פלפל ירוק חתוך לפסים דקים3 ביצים6 כפות שמן5 כפות של "סילאן חצר כנרת"לתיבול: מלח פלפל וסויהאופן ההכנה:לבשל את האיטריות לפי הוראות היצרן.לחמם שמן בווק, לטרוף את הביצים ולשפוך לשמן החם עד ליצירת חביתה. להוסיף את הנודלס והירקות, להקפיץ מספר פעמים, לתבל, להוסיף את הסילאן ולהגיש. הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים ועוד..

מתכון ל- 6 סועדים

חומרים:
1 חבילה נודלס
1 גזר חתוך לפסים דקים
½ פלפל אדום חתוך לפסים דקים
½ פלפל ירוק חתוך לפסים דקים
3 ביצים
6 כפות שמן
5 כפות של "סילאן חצר כנרת"
לתיבול: מלח פלפל וסויה

אופן ההכנה:
לבשל את האיטריות לפי הוראות היצרן.
לחמם שמן בווק, לטרוף את הביצים ולשפוך לשמן החם עד ליצירת חביתה. להוסיף את הנודלס והירקות, להקפיץ מספר פעמים, לתבל, להוסיף את הסילאן ולהגיש.



הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים ועוד..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר