בצק לפסטה מקמח מלא (למתקדמים)

הקדמהזהו בצק מסובך יחסית היות שהוא מורכב משני חלקים בתהליך ההכנה, את החלק הראשון מבשלים לרביכה כדי לייבש את הבצק.החומרים הדרושים320 גר' קמח לבן 480 גר' קמח מלא 4. כפות זמן זית 1 כף מלח 800 מ"ל מים. להמשך התהליך320 גר' קמח לבן 480 גר' קמח מלאאופן ההכנהאת כל החומרים של התהליך הראשון מערבבים,ומכניסים לסיר, מערבבים לאט ובסהירות על אש בינונית- נמוכה בעזרת כף עץ, עד שהבצק מוכן,יבש אך לא שרוף. מוציאים מהסיר ומעבדים (זהירות-זה חם) כמה שיותר מהר לבצק. מכניסים למעבד מזון יחד עם החומרים של התהליך השני, עד שנוצר בצק אחיד. מקררים כשעה לפני תחילת העבודה

הקדמה
זהו בצק מסובך יחסית היות שהוא מורכב משני חלקים בתהליך ההכנה, את החלק הראשון מבשלים לרביכה כדי לייבש את הבצק.

החומרים הדרושים
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא
4. כפות זמן זית
1 כף מלח
800 מ"ל מים.

להמשך התהליך
320 גר' קמח לבן
480 גר' קמח מלא

אופן ההכנה
את כל החומרים של התהליך הראשון מערבבים,ומכניסים לסיר, מערבבים לאט ובסהירות על אש בינונית- נמוכה בעזרת כף עץ, עד שהבצק מוכן,יבש אך לא שרוף.

מוציאים מהסיר ומעבדים (זהירות-זה חם) כמה שיותר מהר לבצק.

מכניסים למעבד מזון יחד עם החומרים של התהליך השני, עד שנוצר בצק אחיד.

מקררים כשעה לפני תחילת העבודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר