פסטה תאילנדית

חומרים2 גמבה אדומה 1 גמבה צהובהחצי כרוב לבן בינוני 2 גזרים חתוכים לרצועותחבילת ספגטי מבושל 80 גרם חזה עוף חתוך לרצועותשתיים וחצי כפיות מלח אחת וחצי כפית פלפל לבןחצי כפית פלפל גרוס 2 כפיות קארימעט חלב קוקוס חצי כפית צילי יבש חריף60 מיליגרם רוטב צילי 60 מיליגרם רוטב טריאקישלוש וחצי כפית שום כתוש ענף בזיליקום טרישמן זית משובח לטיגוןאופן ההכנהבמחבת מטגנים את השום בשמן זית, מכניסים את רצועות העוף, מלח פלפל לבן ומקפיצים למספר שניות על אש גבוהה עד לקבלת צבע זהוב.מוסיפים את שאר הירקות ומטגנין מספר שניות.מוסיפים קארי, צילי חריף, פלפל גרוס, רוטב טריאקי, רוטב צילי וחלב קוקוס.מוסיפים ספגטי לרוטב עם כמה עלי בזיליקום טרי הופכים פעמיים ומגישים.טיפ השף: על מנת למנוע את התייבשות הבשר לא לטגן יתר על המידה.

חומרים
2 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
חצי כרוב לבן בינוני
2 גזרים חתוכים לרצועות
חבילת ספגטי מבושל
80 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
שתיים וחצי כפיות מלח
אחת וחצי כפית פלפל לבן
חצי כפית פלפל גרוס
2 כפיות קארי
מעט חלב קוקוס
חצי כפית צילי יבש חריף
60 מיליגרם רוטב צילי
60 מיליגרם רוטב טריאקי
שלוש וחצי כפית שום כתוש
ענף בזיליקום טרי
שמן זית משובח לטיגון

אופן ההכנה
במחבת מטגנים את השום בשמן זית, מכניסים את רצועות העוף, מלח פלפל לבן ומקפיצים למספר שניות על אש גבוהה עד לקבלת צבע זהוב.

מוסיפים את שאר הירקות ומטגנין מספר שניות.

מוסיפים קארי, צילי חריף, פלפל גרוס, רוטב טריאקי, רוטב צילי וחלב קוקוס.

מוסיפים ספגטי לרוטב עם כמה עלי בזיליקום טרי הופכים פעמיים ומגישים.

טיפ השף: על מנת למנוע את התייבשות הבשר לא לטגן יתר על המידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר