חומרים:
500 גרם פוסילי חיטה מלאה ברילה
150 גרם זיתים ירוקים מגולענים
1 פלפל צהוב
1 פלפל אדום
2 עגבניות
צרור עלי רוקט
2 כפות שמן זית בכבישה קרה
2 שיני שום
5 עלי בזיליקום קצוצים לקישוט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לבשל את הפוסילי מחיטה מלאה במים רותחים ומומלחים, לפי ההוראות על גבי האריזה
לפרוס את הפלפלים לרצועות
לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות
לפרוס את הזיתים
לטגן קלות במחבת עם שמן זית את הפלפלים, העגבניות והזיתים כ- 10 דקות
לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם
להוסיף את הפסטה ולערבב
להגיש מעוטר בעלי בזיליקום קצוצים