רביולי במילוי בטטה לבנה וכמהין, גבינת עיזים ובצלים ירוקים

מצרכים ל-4 סועדים500 גרם בטטה לבנה25 מ"ל שמן כמהיןכף עירית קצוצה25 גרם חמאהלרוטב4 גבעולי בצל ירוק100 גרם גבינת עיזים איכותית לבנה250 מ"ל שמנת מתוקהמלח, פלפל, שן שום קצוץ, תרמיל הלאופן ההכנהלשטוף ולעטוף בנייר כסף את הבטטה ולאפות ב-180 מעלות עד שהתפוחים רכים.לקלף ולרסק את התפוחים. להוסיף את החמאה,שמן הכמהין, מלח ופלפל.לרדד את בצק הפסטה עד שרואים דרכו את היד.למרוח מים על חצי מאורך העלה וברווח של 3 אצבעות, להוסיף כף מהמלית.לקפל את החצי השני של עלה הפסטה על המלית, להדק בעזרת האצבעות ולחתוך בעזרת סכין חדה את העלה בין המלית כך שנוצר רביולי ארוך וגדול (בגודל עלה הפסטה). לשמור את הפסטה במקפיא עד שהרוטב מוכן.הכנת הרוטבשוטפים וחותכים את הבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ. מטגנים קלות בחמאה.מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את השמנת, גבינת הצאן ומבשלים כ-2 דקות מהרתיחה. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.הגשת המנהמבשלים את הפסטה כ-5 דקות במים רותחים. מסננים ומוסיפים לרוטב.מוסיפים את הרביולי ותרמיל ההל ומגישים.ניתן להוסיף גילופי פרמז'ן ופטריות כמהין.

מצרכים ל-4 סועדים
500 גרם בטטה לבנה
25 מ"ל שמן כמהין
כף עירית קצוצה
25 גרם חמאה

לרוטב
4 גבעולי בצל ירוק
100 גרם גבינת עיזים איכותית לבנה
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח, פלפל, שן שום קצוץ, תרמיל הל

אופן ההכנה
לשטוף ולעטוף בנייר כסף את הבטטה ולאפות ב-180 מעלות עד שהתפוחים רכים.

לקלף ולרסק את התפוחים. להוסיף את החמאה,שמן הכמהין, מלח ופלפל.

לרדד את בצק הפסטה עד שרואים דרכו את היד.

למרוח מים על חצי מאורך העלה וברווח של 3 אצבעות, להוסיף כף מהמלית.

לקפל את החצי השני של עלה הפסטה על המלית, להדק בעזרת האצבעות ולחתוך בעזרת סכין חדה את העלה בין המלית כך שנוצר רביולי ארוך וגדול (בגודל עלה הפסטה).

לשמור את הפסטה במקפיא עד שהרוטב מוכן.

הכנת הרוטב
שוטפים וחותכים את הבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ. מטגנים קלות בחמאה.

מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את השמנת, גבינת הצאן ומבשלים כ-2 דקות מהרתיחה.

להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

הגשת המנה
מבשלים את הפסטה כ-5 דקות במים רותחים.

מסננים ומוסיפים לרוטב.

מוסיפים את הרביולי ותרמיל ההל ומגישים.

ניתן להוסיף גילופי פרמז'ן ופטריות כמהין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר