קדירת אטריות אודון עם חזה עוף וירקות קריספים בציר מיסו

ל- 8 סועדים חומרים:חומרים לציר מיסו:5 ליטר מים350 גר' שירו מיסו (לרכוש במכולות המזרח הרחוק) 1 כף דאשי (לרכוש במכולות המזרח הרחוק)חומרים לחזה עוף:200 גר' חזה עוף נקי 2 כפות סויה1 כפית שמן שומשום1 כפית סילאןחומרים לירקות:1 גזר פרוס למקלות קטנות עלי בוק צ'וי טרייםפטריות שמפניון פרוסות שעועית ירוקה חלוטה ופרוסה קוביות טופועשבי תיבול – פטרוזיליה או עלי כוסברה טריים חומרים לאטריות אודון:אטריות אודון רחבות (יבשות או טריות) מים רותחים כפית מלחאופן ההכנה:אופן הכנת ציר מיסו:להרתיח את הנוזלים, להנמיך מעט את האש ולהוסיף מיסו ודאשי, לערבב היטב.אופן הכנת חזה העוף:להשרות את חזה העוף בחומר המרינדה לשעה, לצלות את חזה העוף בתנור, גריל או פלנצ'ה, לפרוס לפרוסות דקות.אופן הכנת הביצים:לבשל את הביצים ב– 1 כוס סויה + 1 כוס מים רותחים כשעה על אש בינונית. לקלף ולפרוס.אופן הכנת האטריות:להרתיח מים, לבשל את אטריות האודון כ– 5 דקות או עד שמוכנות אל דנטה.אופן הרכבת המנה:בקערה רחבה שמים אטריות אודון מבושלות מעל מפזרים את הירקות הטריים, חזה עוף צלוי פרוס וביצה קשה. מוזגים על הכל ציר מיסו חם מאד.אופן ההגשה:מקשטים בפרוסות דקות של צ'ילי ועלי כוסברה טריים.

ל- 8 סועדים

חומרים:
חומרים לציר מיסו:
5 ליטר מים
350 גר' שירו מיסו (לרכוש במכולות המזרח הרחוק)
1 כף דאשי (לרכוש במכולות המזרח הרחוק)

חומרים לחזה עוף:
200 גר' חזה עוף נקי
2 כפות סויה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית סילאן

חומרים לירקות:
1 גזר פרוס למקלות קטנות
עלי בוק צ'וי טריים
פטריות שמפניון
פרוסות שעועית ירוקה חלוטה ופרוסה קוביות טופו
עשבי תיבול – פטרוזיליה או עלי כוסברה טריים

חומרים לאטריות אודון:
אטריות אודון רחבות (יבשות או טריות)
מים רותחים
כפית מלח

אופן ההכנה:
אופן הכנת ציר מיסו:
להרתיח את הנוזלים, להנמיך מעט את האש ולהוסיף מיסו ודאשי, לערבב היטב.

אופן הכנת חזה העוף:
להשרות את חזה העוף בחומר המרינדה לשעה, לצלות את חזה העוף בתנור, גריל או פלנצ'ה, לפרוס לפרוסות דקות.

אופן הכנת הביצים:
לבשל את הביצים ב– 1 כוס סויה + 1 כוס מים רותחים כשעה על אש בינונית. לקלף ולפרוס.

אופן הכנת האטריות:
להרתיח מים, לבשל את אטריות האודון כ– 5 דקות או עד שמוכנות אל דנטה.

אופן הרכבת המנה:
בקערה רחבה שמים אטריות אודון מבושלות מעל מפזרים את הירקות הטריים, חזה עוף צלוי פרוס וביצה קשה. מוזגים על הכל ציר מיסו חם מאד.

אופן ההגשה:
מקשטים בפרוסות דקות של צ'ילי ועלי כוסברה טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר