ל- 8 סועדים
חומרים:
חומרים לציר מיסו:
5 ליטר מים
350 גר' שירו מיסו (לרכוש במכולות המזרח הרחוק)
1 כף דאשי (לרכוש במכולות המזרח הרחוק)
חומרים לחזה עוף:
200 גר' חזה עוף נקי
2 כפות סויה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית סילאן
חומרים לירקות:
1 גזר פרוס למקלות קטנות
עלי בוק צ'וי טריים
פטריות שמפניון
פרוסות שעועית ירוקה חלוטה ופרוסה קוביות טופו
עשבי תיבול – פטרוזיליה או עלי כוסברה טריים
חומרים לאטריות אודון:
אטריות אודון רחבות (יבשות או טריות)
מים רותחים
כפית מלח
אופן ההכנה:
אופן הכנת ציר מיסו:
להרתיח את הנוזלים, להנמיך מעט את האש ולהוסיף מיסו ודאשי, לערבב היטב.
אופן הכנת חזה העוף:
להשרות את חזה העוף בחומר המרינדה לשעה, לצלות את חזה העוף בתנור, גריל או פלנצ'ה, לפרוס לפרוסות דקות.
אופן הכנת הביצים:
לבשל את הביצים ב– 1 כוס סויה + 1 כוס מים רותחים כשעה על אש בינונית. לקלף ולפרוס.
אופן הכנת האטריות:
להרתיח מים, לבשל את אטריות האודון כ– 5 דקות או עד שמוכנות אל דנטה.
אופן הרכבת המנה:
בקערה רחבה שמים אטריות אודון מבושלות מעל מפזרים את הירקות הטריים, חזה עוף צלוי פרוס וביצה קשה. מוזגים על הכל ציר מיסו חם מאד.
אופן ההגשה:
מקשטים בפרוסות דקות של צ'ילי ועלי כוסברה טריים.