רוטב לנודלס/פסטה בתיבול תערובת אסיאתית

מצרכים:5 כפות גדושות של תערובת אסיאתית נופת דגן1 כוס מים2 כפות שמןחבילת נודלס / 200 גרם פסטהאופן ההכנה:להכין את הנודלס (פסטה) לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה. לחמם את השמן במשך דקה אחת, להוסיף את התערובת והמים, ולבשל במשך 5 דקות. לכבות את האש ולהמתין עוד כדקה וחצי. להוסיף את התערובת המוכנה מעל הנודלס (פסטה) המוכן, ולהקפיץ על אש גבוהה במשך 2 דקות.הרוטב מתאים מאוד כתוספת למאכלי ים, בשר ועוד.

מצרכים:
5 כפות גדושות של תערובת אסיאתית נופת דגן
1 כוס מים
2 כפות שמן
חבילת נודלס / 200 גרם פסטה

אופן ההכנה:
להכין את הנודלס (פסטה) לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה. לחמם את השמן במשך דקה אחת, להוסיף את התערובת והמים, ולבשל במשך 5 דקות.
לכבות את האש ולהמתין עוד כדקה וחצי.
להוסיף את התערובת המוכנה מעל הנודלס (פסטה) המוכן, ולהקפיץ על אש גבוהה במשך 2 דקות.

הרוטב מתאים מאוד כתוספת למאכלי ים, בשר ועוד.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר