מצרכים:
200 גר' אטריות שעועית (להשרות במים קרים למשך 30 דקות)
2 ביצים
50 גר' פטריות חתוכות
50 גר' גזר חתוך כגפרורים
50 גר' נבטים עבים
50 גר' פלפל ירוק חתוך כגפרורים
5 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן לטיגון
1 כף סויה שחורה
1 כף סויה בהירה
2 כפות סוכר
1/2 כף מרק עוף
פלפל לבן
אופן ההכנה:
לשים בווק או מחבת גדולה את השמן ולטגן את השום.
להוסיף 2 ביצים ולבשל עד להתהוות למקושקשת, במשך 3 דקות לערך.
להוציא את אטריות השעועית מהמים, ולהוסיף אותן לווק.
להוסיף את הסויה השחורה, הסויה הבהירה, סוכר ומרק העוף.
לבשל במשך 3 דקות. להוסיף את שאר הירקות, ולבשל למשך 5 דקות נוספות.
להוסיף פלפל לבן לפי הטעם.
ניתן לקשט בבצל ירוק חתוך כגפרורים.
ניתן להחליף את הפלפל הירוק בפלפל חריף.