אטריות שעועית עם ירקות

מצרכים:200 גר' אטריות שעועית (להשרות במים קרים למשך 30 דקות)2 ביצים50 גר' פטריות חתוכות50 גר' גזר חתוך כגפרורים50 גר' נבטים עבים50 גר' פלפל ירוק חתוך כגפרורים5 שיני שום קצוצות3 כפות שמן לטיגון1 כף סויה שחורה 1 כף סויה בהירה 2 כפות סוכר 1/2 כף מרק עוף פלפל לבןאופן ההכנה:לשים בווק או מחבת גדולה את השמן ולטגן את השום.להוסיף 2 ביצים ולבשל עד להתהוות למקושקשת, במשך 3 דקות לערך. להוציא את אטריות השעועית מהמים, ולהוסיף אותן לווק.להוסיף את הסויה השחורה, הסויה הבהירה, סוכר ומרק העוף.לבשל במשך 3 דקות. להוסיף את שאר הירקות, ולבשל למשך 5 דקות נוספות. להוסיף פלפל לבן לפי הטעם.ניתן לקשט בבצל ירוק חתוך כגפרורים.ניתן להחליף את הפלפל הירוק בפלפל חריף.

מצרכים:
200 גר' אטריות שעועית (להשרות במים קרים למשך 30 דקות)
2 ביצים
50 גר' פטריות חתוכות
50 גר' גזר חתוך כגפרורים
50 גר' נבטים עבים
50 גר' פלפל ירוק חתוך כגפרורים
5 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן לטיגון
1 כף סויה שחורה
1 כף סויה בהירה
2 כפות סוכר
1/2 כף מרק עוף
פלפל לבן

אופן ההכנה:
לשים בווק או מחבת גדולה את השמן ולטגן את השום.
להוסיף 2 ביצים ולבשל עד להתהוות למקושקשת, במשך 3 דקות לערך.
להוציא את אטריות השעועית מהמים, ולהוסיף אותן לווק.
להוסיף את הסויה השחורה, הסויה הבהירה, סוכר ומרק העוף.
לבשל במשך 3 דקות. להוסיף את שאר הירקות, ולבשל למשך 5 דקות נוספות.
להוסיף פלפל לבן לפי הטעם.

ניתן לקשט בבצל ירוק חתוך כגפרורים.
ניתן להחליף את הפלפל הירוק בפלפל חריף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר