פטוצ'יני לבן עם פטריות יער וכמהין

חומרים ל- 2 מנות:260 גרם פטוצ'יני לבן טרי2 כפות מחית כמהין1/2 כוס פטריות יער50 גרם חמאה צהובה1/2 כוס שמנת1/2 כוס יין לבן איכותי10 גרם פרמזן1/2 כפית טימין טריאופן ההכנה:מבשלים את הפטוצ'יני במים רותחים ומוסיפים מלח, עד לדרגת בישול "אל דנטה". ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים קלות את הטימין. משרים את פטריות היער במים פושרים, מסננים ומוסיפים למחבת ( לא לזרוק את יתרת הנוזל). מוסיפים למחבת את היין הלבן והשמנת. מוסיפים את חצי כמות הפרמזן ונותנים לרוטב להצטמצם על האש. מוסיפים את הפסטה (פטוצ'יני) למנה ומקפיצים עם הרוטב עד שהוא עוטף את הפסטה בצורה מושלמת. לפני ההוצאה מוסיפים 2 כפות מיתרת המים בהם השרינו את פטריות היער. עוד הקפצה אחת והמנה מוכנה. מעבירים את המנה לצלחת (עדיף שטוחה) ומפזרים את יתרת הפרמזן.

חומרים ל- 2 מנות:
260 גרם פטוצ'יני לבן טרי
2 כפות מחית כמהין
1/2 כוס פטריות יער
50 גרם חמאה צהובה
1/2 כוס שמנת
1/2 כוס יין לבן איכותי
10 גרם פרמזן
1/2 כפית טימין טרי

אופן ההכנה:
מבשלים את הפטוצ'יני במים רותחים ומוסיפים מלח, עד לדרגת בישול "אל דנטה".
ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים קלות את הטימין.
משרים את פטריות היער במים פושרים, מסננים ומוסיפים למחבת ( לא לזרוק את יתרת הנוזל).
מוסיפים למחבת את היין הלבן והשמנת. מוסיפים את חצי כמות הפרמזן ונותנים לרוטב להצטמצם על האש.
מוסיפים את הפסטה (פטוצ'יני) למנה ומקפיצים עם הרוטב עד שהוא עוטף את הפסטה בצורה מושלמת.
לפני ההוצאה מוסיפים 2 כפות מיתרת המים בהם השרינו את פטריות היער. עוד הקפצה אחת והמנה מוכנה.
מעבירים את המנה לצלחת (עדיף שטוחה) ומפזרים את יתרת הפרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר