נודלס עם עוף וירקות בסויה

חומרים: 200 ג' איטריות ביצים 150 ג' חזה עוף חתוך לרצועות שמן בוטנים 1 ראש כרוב לבן סלסילת פטריות ירדן, או 5 פטריות שיטאקי מיובשות, מושרות ½ שעה במים רותחים 1 גזר 1 בצל לבן להשרייה: 1 כפית קורנפלור ½ כפית שמן שומשום Flavor 1 ביצה 2 כפות רוטב סויה קיקומן לתיבול: 1 כף רוטב סויה קיקומן 1 כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר ½ כפית סוכר 2 כפות רוטב סויה סיני כהה LKK ½ כפית מרק עוף 1 כפית שמן שומשום Flavor אופן ההכנה: מערבבים את החומרים להשרייה, ומניחים את רצעות העוף בתערובת לחצי שעה. מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן, או 3 דקות במים רותחים. מסננים את האיטריות המבושלות ושוטפים במים קרים. שומרים בצד. חותכים את הירקות לרצועות דקות. מחממים היטב שמן לטיגון עמוק בווק או במחבת עמוקה וגדולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומטגנים 2 דקות. מסננים את העוף ושומרים בצד. שופכים את השמן. מחממים את הווק בשנית עם 2 כפות שמן. מוסיפים את הירקות ומקפיצים במשך 2 דקות. מוסיפים את העוף, האיטריות וחומרי התיבול, למעט שמן השומשום. מקפיצים ומערבבים היטב. מטפטפים מעל את שמן השומשום ומגישים מייד.

חומרים:
200 ג' איטריות ביצים
150 ג' חזה עוף חתוך לרצועות
שמן בוטנים
1 ראש כרוב לבן
סלסילת פטריות ירדן, או 5 פטריות שיטאקי מיובשות, מושרות ½ שעה במים רותחים
1 גזר
1 בצל לבן
להשרייה:
1 כפית קורנפלור
½ כפית שמן שומשום Flavor
1 ביצה
2 כפות רוטב סויה קיקומן

לתיבול:
1 כף רוטב סויה קיקומן
1 כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר
½ כפית סוכר
2 כפות רוטב סויה סיני כהה LKK
½ כפית מרק עוף
1 כפית שמן שומשום Flavor

אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים להשרייה, ומניחים את רצעות העוף בתערובת לחצי שעה.
מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן, או 3 דקות במים רותחים.
מסננים את האיטריות המבושלות ושוטפים במים קרים. שומרים בצד. חותכים את הירקות לרצועות דקות.
מחממים היטב שמן לטיגון עמוק בווק או במחבת עמוקה וגדולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומטגנים 2 דקות.
מסננים את העוף ושומרים בצד.
שופכים את השמן.
מחממים את הווק בשנית עם 2 כפות שמן. מוסיפים את הירקות ומקפיצים במשך 2 דקות.
מוסיפים את העוף, האיטריות וחומרי התיבול, למעט שמן השומשום. מקפיצים ומערבבים היטב.
מטפטפים מעל את שמן השומשום ומגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר